Budget screens van Velea opmeten | Meetinstructies

Velea is dé specialist in maatwerk Ritzscreens en zorgt dat jouw Ritzscreen perfect past. Daarvoor hebben we natuurlijk wel de juiste maten van je nodig. Gelukkig is het opmeten met onze glasheldere instructies super eenvoudig. In een paar simpele stappen heb je zó de juiste maten opgemeten. Ben je er klaar voor? Aan de slag dan maar!

Download en bekijk hier de meetinstructies voor jouw nieuwe Ritzscreen.

Budget screens van Velea monteren | Montage-instructies

Bij Velea bestel je niet alleen binnen een paar klikken eenvoudig online, maar bieden we ook een heldere service. Ook voor het monteren van jouw nieuwe Ritzscreens van Verano. Daarom vind je hieronder alles wat jij wilt weten om alles snel en vakkundig op te hangen. Toch nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op, we kijken graag met je mee.

Download en bekijk hier de meetinstructies voor jouw nieuwe Ritzscreen.

Wat je moet weten van de screendoeken | Extra productinformatie

  • Glasvezeldoek kan mogelijk plooien vertonen na assemblage in een screen. Deze plooien ontstaan uit de verhoging die ontstaat na elke oprolling van het screendoek op de oprolbuis. Deze plooien zijn eigen aan een afgewerkte screen en mogelijk zichtbaar bij het uitrollen van het screendoek. De kans op deze plooien is groter bij koude temperaturen en/of wanneer het doek langere tijd in opgerolde toestand is geweest. Bij gemiddelde tot hogere temperaturen of bij langer uithangen van het doek, zullen deze mogelijke plooien niet tot nauwelijks meer zichtbaar zijn. Deze plooien zijn derhalve geen reden tot vervanging van glasvezeldoek onder garantie.

Doorsnede budget screens van Velea | Technische tekening

Doorsnede omkasting budget screen Velea

Doorsnede onderlijst budget screens van Velea | Technische tekening

Doorsnede onderlijst budget screen Velea

Doorsnede geleider budget screens van Velea | Technische tekening

Doorsnede geleider budget screen Velea Geleiderstop budget screen Velea