Knikarmschermen van Verano opmeten | Meetinstructies

Velea is dé specialist in maatwerk rolgordijnen en zorgt dat jouw nieuwe rolgordijnen van Verano perfect past. Daarvoor hebben we natuurlijk wel de juiste maten van je nodig. Gelukkig is het opmeten met onze glasheldere instructies super eenvoudig. In een paar simpele stappen heb je zó de juiste maten opgemeten. Ben je er klaar voor? Aan de slag dan maar!

Download en bekijk onderstaand de montage-instructies voor jouw nieuwe knikarmschermen van Verano.

V210 Rhodos - V225 Porto - V255 Salou - V280 Ipanema

Knikarmschermen van Verano monteren | Montage-instructies

Bij Velea bestel je niet alleen binnen een paar klikken eenvoudig online, maar bieden we ook een heldere service. Ook voor het monteren van jouw nieuwe knikarmscherm van Verano. Daarom vind je hieronder alles wat jij wilt weten om alles snel en vakkundig op te hangen. Toch nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op, we kijken graag met je mee.

Download en bekijk onderstaand de montage-instructies voor jouw nieuwe knikarmschermen van Verano.

V210 Rhodos - V225 Porto - V255 Salou - V280 Ipanema - Universele muurstrips

Wat je moet weten over de knikarmschermen van Verano | Extra productinformatie

Zonweringdoeken worden met de grootste zorg geproduceerd. Desondanks bestaan er beperkingen rondom zonweringdoeken. Er kunnen namelijk verschijnselen optreden ondanks de beste productie-, verwerkings- en confectietechniek niet te vermijden zijn. Zulke verschijnselen verminderen de waarde en de degelijkheid van het zonnescherm niet.

Om ergernissen te voorkomen, willen wij je wijzen op de volgende eigenschappen van de zonweringdoeken:

  1. Knikvouwen; ontstaan bij de confectie en bij het vouwen van de doeken. Daarbij kunnen er, vooral bij lichte kleuren, in de knik pigmentverschuivingen ontstaan. Deze zijn tegen het licht donker gekleurd en zien er derhalve uit als vervuilde strepen. Knikvouwen verminderen de kwaliteit van het doek niet.
  2. Krijtstrepen; zijn lichte strepen die ontstaan bij het verwerken van gefinished doek en zelfs met de grootste zorgvuldigheid niet altijd geheel kunnen worden vermeden. Het is daarom ook geen reden voor reclamatie.
  3. Regenbestendigheid; Acryl-zonweringdoeken zijn waterafstotend geïmpregneerd en, bij een minimale doekhelling van 14°, tegen een kleine regenbui bestand. Bij hevige en langdurige regenbuien moeten de schermen worden ingerold om eventuele schade aan het doek en/of scherm te voorkomen. Nat opgerolde doeken zo snel mogelijk weer uitrollen om ze te laten drogen.
  4. Golven; in de buurt van zomen en naden van de banen ontstaan door dubbele lagen doek verschillende wikkeldiktes op de doekrol. De daardoor ontstane stofspanningen kunnen golven tot gevolg hebben (bijv. wafel- of visgraatpatroon).

In principe komen deze effecten in meer of mindere mate bij alle zonweringdoeken voor. Zij verminderen echter in geen geval de kwaliteit van het product. Bovenstaande eigenschappen zijn in geen geval reden tot reclamatie.

Eigenschappen zonweringdoeken Verano