Rolluiken RV40 van Verano opmeten | Meetinstructies

Velea is dé specialist in maatwerk rolluiken en zorgt dat jouw nieuwe rolluik perfect past. Daarvoor hebben we natuurlijk wel de juiste maten van je nodig. Gelukkig is het opmeten met onze glasheldere instructies super eenvoudig. In een paar simpele stappen heb je zó de juiste maten opgemeten. Ben je er klaar voor? Aan de slag dan maar!

Download en bekijk hier de meetinstructies voor jouw nieuwe (elektrische) rolluik van Verano.

Rolluiken RV40 van Verano monteren | Montage-instructies

Bij Velea bestel je niet alleen binnen een paar klikken eenvoudig online, maar bieden we ook een heldere service. Ook voor het monteren van jouw nieuwe budget rolluiken van Velea. Daarom vind je hieronder alles wat jij wilt weten om alles snel en vakkundig op te hangen. Toch nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op, we kijken graag met je mee.

Download en bekijk hier de montage-instructies voor jouw nieuwe elektrische rolluik van Verano.

Wat je moet weten voor je nieuwe rolluiken gaat bestellen | Extra productinformatie

  • Houdt rekening met de kapmaat wanneer je een rolluik besteld. Plaats je de kap namelijk op het kozijn, dan kan het voorkomen dat je van binnen tegen (een gedeelte van) de kap aan kijkt. Maar je hebt ook genoeg ruimte nodig voor kap als je hem op de muur plaatst. De kap is minimaal 150 mm tot maximaal 205 mm hoog.
  • Let op: Rolluiklamellen kunnen door wrijving op de inloopstukken na verloop van tijd slijtageplekken gaan vertonen. Normaal blijven deze slijtageplekken in de geleider en niet zichtbaar. Dit wordt alleen zichtbaar buiten de geleider wanneer het pantser is verschoven, of er een smalle geleider is gebruikt. Het verschuiven van lamellen gebeurt meestal bij het schoonmaken van de rolluiklamellen. Regelmatig smeren en schoonmaken van de lamellen en inloopstukken kan dit slijtageproces vertragen.

Technische gegevens van de lamel RV40 Verano | Extra productinformatie

Technische informatie lamel RV40 Verano

Doorsnede rolluik RV40 Verano | Technische tekening

Doorsnede rolluik RV40 Verano