De nieuwe musthave van Velea: Smart Ready (duo-) rolgordijnen

Gadget-liefhebbers opgelet! De elektrisch bediende (duo-)rolgordijnen van Velea zijn Smart Ready en klaar om onderdeel te worden van jouw "slimme huis". Een aantal veel gebruikte apps en domotica systemen kunnen gekoppeld worden aan deze rolgordijnen, waardoor je altijd op afstand jouw rolgordijnen kan bedienen. Super makkelijk en in combinatie met een domotica systeem ook nog eens energiebesparend. Ideaal!

Met welke app kun je een elektrisch rolgordijn van Velea bedienen?

Wanneer je voor een elektrisch bediend rolgordijn of duo-rolgordijn besteld van Velea ben je klaar voor toekomst. Je kunt ze namelijk gemakkelijk met diverse apps bedienen, waar dan ook ter wereld, zolang je maar in verbinding bent. De volgende apps kun je hiervoor gebruiken:

Google Play: Trust SmartHome / Klik-Aan-Klik-UitHomeySmartwares View en Brel Home.

Ook voor Apple-producten zijn deze apps beschikbaar via de Apple Store.

Aan welke domotica systemen kun je de rolgordijnen van Velea koppelen?

De (duo-)rolgordijnen kunnen gekoppeld worden aan domotica systemen, zodat je vanuit één centraal punt alles kunt regelen. Het maakt niet uit of je aan de andere kant van de wereld zit of gewoon in je luie stoel: jij kan voortaan de rolgordijnen bedienen via de volgende domotica systemen: Amazon Echo, Google HomeHomey Athom (via de Brel Home), KlikAanKlikUit Octopus of Smartware.

Wat is domotica en wat kan het doen met raambekleding?

Smart home oplossingen maken het mogelijk dat je bijv. de verlichting, raambekleding, zonwering, alarmen etc. op afstand kunt bedienen. Domotica gaat een stap verder en zorgt ervoor dat je huis “slim” wordt. Sensoren welke getriggerd worden bijv. bij het bereiken van een bepaalde temperatuur of het feit dat de zon ergens op schijnt zodat de zonwering automatisch uitrolt of open gaat. De mogelijkheden zijn al enorm en worden alleen maar nog uitgebreider. Zo kun je alle technische snufjes ook nog eens inzetten om energie te besparen. Slim hè?!

Meer weten over over deze gadget? Neem contact met ons op.

Downloads voor de elektrische bediening voor (duo-)rolgordijnen van Velea

Garantiebewijs

Handleiding