Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Velea vindt het fijn als er keuze is, zo ook in verschillende manieren van betalen. Naast betalen met iDeal, MasterCard, Maestro of VISA kun je ook heel gemakkelijk betalen met PayPal, Bancontact of Mister Cash.

Zijn er bijkomende betaalkosten?

Nee, bij Velea kun je met elke betaalmethode betalen zonder dat er extra kosten worden gerekend.

Betalen met iDeal

Bij Velea betaal je gemakkelijk en snel met iDeal via je eigen vertrouwde bank. Heb je een rekening bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank en maak je gebruik van internetbankieren? Dan is iDeal een perfecte betaalmogelijkheid. Het kan zijn dat je een kaartlezer, wachtwoord of app nodig hebt bij het betalen, dus houd deze bij de hand!

Waarom je bestelling betalen met iDeal?

 • Eenvoudig, simpel en snel betalen
 • Vertrouwd via je eigen bank
 • Altijd gratis betaalmogelijkheid bij Velea

Betalen met creditcard

Wanneer je een MasterCard, Maestro of VISA creditcard hebt, kun je altijd veilig betalen bij Velea. 

Waarom je bestelling betalen met creditcard?

 • Altijd veilig betalen
 • Betrouwbaarheid van je creditcard
 • Altijd gratis betaalmogelijkheid bij Velea

Betalen met Bancontact of Mister Cash

Ook aan onze zuiderburen hebben wij gedacht! Betaal eenvoudig en vertrouwd via je eigen bank. Vul je kaartnummer en vervaldatum in, controleer het bedrag en betaal met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een paswoord of een kaartlezer.

Waarom je bestelling betalen met Bancontact of Mister Cash?

 • Eenvoudig, simpel en snel betalen
 • Vertrouwd via je eigen bank
 • Altijd gratis betaalmogelijkheid bij Velea

Achteraf betalen met AfterPay

AfterPay is een gemakkelijke manier om te betalen wanneer je niet van te voren je bestelling wilt betalen. AfterPay is een organisatie die de hele betaling overneemt van Velea. Je moet alleen wat extra gegevens achterlaten tijdens het bestelproces, zodat AfterPay ook kan controleren dat jij bent wie je zegt dat je bent.

Betaal je voor de eerste keer met AfterPay? Dan vinden ze het heel fijn als je verzendadres hetzelfde is als je factuuradres. Wist je trouwens dat je gegevens waarmee jij je bestelling wilt doen op meer dan 40 punten gecheckt worden?

Waarom je bestelling betalen met AfterPay?

 • Je betaalt de rekening pas achteraf wanneer je je bestelling al in huis hebt
 • Altijd gratis betaalmogelijkheid bij Velea

Ik krijg een foutmelding als ik met AfterPay wil betalen. Wat nu?

Wanneer je een melding krijgt dat de bestelling niet geplaatst kan worden met AfterPay kunnen er verschillende dingen aan de hand zijn. Zo kunnen zij ook wel eens last hebben van een storing, maar er kan ook iets zijn wat komt door wat je hebt ingevuld aan gegevens. Velea kan nooit bij AfterPay voor je vragen wat hiervan de reden is, aangezien het gaat om privacy gevoelige informatie en zul je zelf contact op moeten nemen met AfterPay. Hun klantenservice telefoonnummer is 020-7230270 en is op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur.

Kan ik mijn bestelling ook betalen bij aflevering?

Helaas is het niet mogelijk om bij de chauffeur je bestelling te betalen. Wel kun je kiezen voor AfterPay en zo kun je gemakkelijk achteraf betalen.