• Stijlvol & functioneel - ook in top down bottom up

 • Keuze uit méér dan 100 kleuren

 • Geleverd binnen 10 werkdagen

 1. Plissé uni wit

  Plissé uni wit

  Plissé uni wit
  Totaal: € 0,00
  Bekijk
 2. Plissé uni roomwit

  Plissé uni roomwit

  Plissé uni roomwit
  Totaal: € 0,00
  Bekijk
 3. Plissé roomwit

  Plissé roomwit

  Plissé roomwit
  Totaal: € 0,00
  Bekijk
 4. Plissé ivoor

  Plissé ivoor

  Plissé ivoor
  Totaal: € 0,00
  Bekijk
 5. Plissé wit

  Plissé wit

  Plissé wit
  Totaal: € 0,00
  Bekijk

Wil je zelf de lichtinval in je kamer bepalen en privacy op de momenten dat je daar behoefte aan hebt? Dan zijn plisségordijnen een veelzijdige en tegelijkertijd sfeervolle oplossing die je wooncomfort verhogen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik op de gewenste kleur en bestel direct je plisségordijnen op maat.

Stel je eigen plisségordijnen samen

Met onze plisségordijnen op maat kies je voor perfect passende raamdecoratie met een tijdloze en elegante uitstraling. Stel in een paar klikken jouw nieuwe plisségordijnen samen en bepaal je zelf exact wat je wel en niet wilt. Bovendien heb je onder andere de keuze uit verschillende soorten stof van transparant tot verduisterend, volop kleuren en afwerkingsmogelijkheden. Het bestellen van nieuwe raamdecoratie op maat was nog nooit zo gemakkelijk.

De tijdloze charme van plisségordijnen

Raamdecoratie in de vorm van plisségordijnen dragen op verschillende manieren bij aan meer woonplezier. De sfeervolle en tijdloze uitstraling zorgt dat ze in bijna elk interieur een mooie aanvulling zijn. Maar ook qua functionele eigenschappen zijn onze plisségordijnen op maat een topper in onze collectie.

De stoffen variëren van transparant tot lichtdoorlatend en verduisterend. Wil je raamdecoratie die je de hele dag dicht kunt laten, maar waarbij je toch een lichte woonruimte behoudt? Dan is een transparant plisségordijn de beste keuze. Wil je een ruimte zoals de slaapkamer juist helemaal donker kunnen maken? Dan is de verduisterende stof de logische keuze.

Ook qua bevestiging en bediening heb je verschillende keuzes. Zo bieden we bijvoorbeeld ook top-down-bottom-up plisségordijnen zodat je zelf bepaalt of je het gordijn wilt laten zakken of juist omhoogtrekken.

Het verschil tussen een enkel plisségordijn en duo plisségordijnen

Binnen dit type raamdecoratie zit een verschil tussen enkele plisségordijnen en duo plisségordijnen, ook wel plissé duette of honingraat genoemd. Zoals de naam al doet vermoeden is het verschil het gebruik van één of twee lagen stof. Het voordeel van een duo plisségordijn is dat de optrekkoorden weggewerkt zijn in het gordijn.

Daarnaast houdt een honingraatplissé ook meer licht tegen en is de isolatiewaarde hoger. Zo houdt deze dus in de zomer warmte buiten, terwijl in de wintermaanden meer warmte in huis blijft. Een simpele, maar efficiënte bijdrage aan een aangenamer binnenklimaat en lagere energierekening.

Plisségordijnen opmeten en monteren

Maten plisségordijn opmeten

Het opmeten van de benodigde afmetingen van je enkele of duo plisségordijnen is niet moeilijk. Benieuwd hoe je het aanpakt? Bekijk dan onze handige instructies op de pagina Alles over meten.

Je plisségordijnen monteren

Zijn je plisségordijnen binnen? Dan wil je ze natuurlijk zo snel mogelijk ophangen. Met de raamdecoratie van Velea is dat gelukkig zo gedaan. Download hier de montage instructies.

Creëer je eigen plisségordijnen op maat bij Velea

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw interieur? Bekijk dan onze plisségordijnen en honingraatplissés of vraag een gratis kleurstaal aan. We inspireren je graag voor meer woonplezier.

Woontrend - Keuze uit méér dan 100 kleuren - Enkele doeken - Standaard of Top down bottom up - Verano

Uitermate geschikt om zelf de lichtinval in je kamer te bepalen en biedt privacy op de momenten dat jij daar behoefte aan hebt.