• 2 jaar fabrieksgarantie

 • Geleverd binnen 10 werkdagen

 • Gratis verzending vanaf € 199,-

 1. Rolgordijn mintturquoise

  Rolgordijn mintturquoise

  Rolgordijn mintturquoise
  Totaal: € 0,00
  Bekijk

Combineer privacy en daglicht met een lichtdoorlatend rolgordijn

Wil je de privacy in huis verhogen, maar toch voldoende natuurlijk daglicht binnenlaten? Dan is een semi-transparant rolgordijn de ideale keuze. In tegenstelling tot transparante rolgordijnen kijk je niet zomaar door het gordijn heen en zie je enkel schimmen. Hierdoor verminder je de inkijk in huis sterk en houd je nieuwsgierige blikken op afstand.

Een ander voordeel van deze rolgordijnen is dat ze bijdragen aan de isolatie van je woning. In de zomer helpen ze dus om warmte buiten te houden, terwijl ze in de winter juist warmte in huis houden. Zo blijft de temperatuur stabieler en creëer je een aangenamer leefklimaat.

Wil je juist zoveel mogelijk licht binnenlaten en maakt wat meer inkijk je niet uit? Kies dan voor een transparant rolgordijn. En wil je dat je de kamer volledig donker kan maken? Neem dan een kijkje in onze collectie verduisterende rolgordijnen. Maar welk rolgordijn je ook kiest, je perfecte rolgordijn op maat stel je eenvoudig zelf binnen een paar klikken samen.

Rolgordijnen opmeten en monteren

Maten rolgordijn opmeten

Het opmeten van de benodigde afmetingen van je semi-transparante rolgordijn is niet moeilijk. Benieuwd hoe je het aanpakt? Bekijk dan onze handige instructies op de pagina Alles over meten.

Je lichtdoorlatend rolgordijn monteren

Zijn je rolgordijnen binnen? Dan wil je ze natuurlijk zo snel mogelijk ophangen. Met de raamdecoratie van Velea is dat gelukkig zo gedaan. Download hier de montage instructies.

Creëer je eigen semi-transparante rolgordijn op maat bij Velea

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw interieur? Bekijk dan onze semi-transparante rolgordijnen of vraag een gratis kleurstaal aan. We inspireren je graag voor meer woonplezier.